Monday, September 04, 2017

Erämaa elää - Metson matkassa Itä-Lapin kairoissa / Living wilderness - In eastern Lapland with Capercaillie


Viisikymmenvuotisjuhlien yhteydessä julkistettiin kirjani "Erämaa elää - Metson matkassa Itä-Lapin kairoissa". Kirja kertoo erämaista, lähinnä Itäkairasta, mutta myös laajemminkin itäisen Lapin kairoista ja erämaisesta luonnosta, Suomen ja Venäjän puolelta. Kirjassa tarkemman tarkastelun kohteena on metso, jota seurataan vuoden ympäri. Seurataan myös monta muutakin eläinlajia ja myös kasveja ja olosuhteita, kuvin ja sanoin. Alueista on karttoja, kuvista on tietoja. Kirjan loppupuolella pohditaan tieteellisesti ja hengellisesti, voiko tällainen luonto syntyä itsekseen tai sattumien kautta, vai onko oltava myös yliluonnollinen Luoja.


Kirjassa on 372 sivua, lähes 400 kuvaa ja se painaa 1.6 kg. Kirjaa myy lappilainen Väyläkirjat (www.vaylakirjat.fi) hintaan 39 € + postikulut 5 €.

P.S. Kirjaa on jo eri puolilla myynnissä 7.9. Mm.  Kemijärvellä K-Koivuniemessä ja Sortteerissa ja Sallassa Erätulessa.


Ohessa kuvia ja tekstejä teoksesta.
















Comments:
Hei, miten saa omistuskirjoituksen? Onko myynnissä Sallan museossa?
 
Kirjaa tulee varmaan myyntiin Sallaankin, kunhan ehditään. Ovat nyt Roissa kustantajalla. Ainakin saat omistuskirjoituksen, kun ilmoitat minun sähköpostiin nimesi (teuvo.hietajarvi@gmail.com) ja tilaat kirjan Väyläkirjoilta. Voin ehkä käydä Sallassakin kirjoittamassa tai jopa tuomassa kirjan, koska siellä on muitakin ostajia.

Teuvo
 
Kirja vaikuttaa upealta!
 
Milloinkohan kirjoja voi tilata, kun ei näy linkin sivulla kirjaa?
 
Kyllä sieltä voi silti tilata!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?