Tuesday, March 11, 2014

Riistakolmio / Game triangle

Viime yönä lämpötila oli asteen plussalla, mutta aamulla luoteistuuli alkoi jäähdyttää ilmaa. Päivä oltiin asteen-puolitoista pakkasella. Aurinko paistoi, varsinkin iltapäivällä, jolloin tuulikin tyyntyi lähes kokonaan.

Riistakolmiolla oli vähän havaintoja. Yhdet metsonjäljet, kahdet riekonjäljet, 5 oravanjäljet ja yhdet näädänjäljet. Kolmio on vähän huonossa paikassa, esim. metsojen suhteen, voisi olla idempänä. Nyt se kulkee kiertäen Ykkösen ja Kakkosen. Riekkojen suhteen aika hyvä, tosin nyt oli vain kahdet jäljet.

Hirvaskankaan metsot olivat edelleen paikalla. Laskin 10 koppeloa ja 5-6 urosta sekä yhden akkateeren (k). Lintuja oli varmasti enemmänkin, mutta näin näin.

Taviokuurnia näkee jo siellä täällä. Yleisin on vajaan 10 yks. parvi. Myös pohjantikan kuulin Kakkosen lounaispuolen kuusikossa. TH

Labels: , , , , , , ,


Comments:
Moi! En löytänyt sun s-postia tässä kun selailin, niin laitan tätä kautta, toivottavasti huomaat. Oon jo pitemmän aikaa selaillut sun blogias näitten ihan mahtavien lintukuvien takia, sulla on siihen tosi paljon taitoa. Itse opiskelen Vantaan ammattiopisto Variassa graafista suunnittelua, ja saatiinpa tässä tehtävänannoksi tehdä lintuopas, ja pomppasit heti mieleen että kuinka siistiä olisi jos saisi käyttää sun muutamaa kuvaa kannessa ja muutamilla sivuilla. Saat toki kaikki copyrightit sinne ja voin vaikka lähetttää lopullisen version sulle itelles.
Pistä mulle mailia, olis kunnia saada käyttää sun kuvia!
Keväänalkuja :)
- Nadja Aro
nadja.aro@gmail.com
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?