Wednesday, April 21, 2010

Hankikelit jatkuvat / Good shape to goPitkä lumilinja ja lintulaskenta tänään. Lunta ylämaissa yli ja alamaissa alle puoli metriä. Poronjälkiä kovasti joka puolella, koska kova hanki helpottaa ja auttaa kulkua. Sää aika aurinkoinen, kolmisen astetta parhaimmillaan lämmintä. Yöllä kuitenkin useita asteita pakkasella ja hankikelit jatkuvat. Hangen päällä pari senttiä lunta, mikä tekee hiihtämisestä ja kelkalla-ajosta miellyttävämpää.

Lintuja näin seuraavasti: viherpeippo 6 yks., kuukkeli 1, pikkukäpylintu 1, lapintiainen 8, hömötiainen 5, talitiainen 2, puukiipijä 1, metso 1 ja korppi 1 yks.

Kävin iltapäivällä itäpuolella. Hirvasjoen soitimella tapasin 2 vanhaa metsoa, kuusten alla makuulla. Toinen oli oikea koukkunokka, taitaa olla soitimen kunkku. Kuvasta näkee, että sillä on lähetinantenni ja rengas jalassa. Kovasti oli jo siipeä vedetty. Muut soitimet ovat paljon hiljaisempia.

Hirvasjoen kämpän pohjoispuolella oli myös soitu. Paikalta löytyi koppelo kuusen alta makuulta. Läheltä lähti myös naarasteeri. Tunturin rinteellä oli koirasriekko. TH

Labels: , ,


Comments:
Tervehdys sinne Värriöön täältä Turusta.
Ovat melko hyviä noi Teidän riistakameran kuvanne,kysymys kuuluukin,millä kameralla esim karhukuvat on otettu, kuvien alareunassa tunnus (keep guard)
kamera ja sen tyyppi kiinnostaisi.
T.Osmo.Lehtonen
osmo.lehtonen@luukku.com
 
Hei vaan! Kamera on Keep Guard, jota saa Erätukusta. Käytössä on myös Stealth Cam HD-tason laite, joka on laadukkaampi varsinkin videokuvauksessa.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?