Sunday, April 01, 2012

Suomi - Venäjä pilkkikilpailu Venäjän Kuolajärvellä

Salla-seura oli saanut kutsun Alakurtin kaupunginjohtajalta Kuolajärvellä pidettävään pilkkikilpailuun ja pyytänyt suomalaisia joukkueita mukaan. Kilpailuun piti olla neljän hengen ryhmä ja Suomi sai neljä joukkuetta kasaan. Venäjällä joukkueita oli huomattavasti enempi. Kilpailun säännöt olivat sellaiset, että kalojen määrä ja laatu ratkaisee pisteet, painoa ei oteta huomioon. Lisäksi pienin ja suurin kala palkitaan erikseen. Kilpailuaika oli 2,5 tuntia. Ensimmäisessä kuvassa kilpailun johtaja selostaa sääntöjä. Vieressä Alakurtin kaupunginjohtaja ja tulkki.
Osallistuja määrä kilpailuun oli hyvä ja sää oli aluksi aurinkoinen mutta lopussa tuli lumisadekuuroja.
Kilpailun päätyttyä kokoonnuttiin saaleineen lähtöpaikalle tarkastukseen ja pisteiden laskentaan.
Suomen joukkueiden saalista. Kala ei ollut oikein syönnillään, pientä ahventa, kiiskeä ja muutama siika tuli saaliiksi. Mutta siitä huolimatta Suomen joukkue selvitti itsensä Lapin mestariksi 2012 ja heille jaettiin diplomi saavutuksesta ja jokaiselle joukkueen jäsenelle pilkkivavat palkinnoksi. Lisäksi Suomen joukkue sai myös pienimmän kalan diplomin.
Tässä viimeisessä kuvassa kaupunginjohtaja jakaa parhaille diplomit.
Lopuksi oli kilpailu kairata kaksi reikää jäähän nopeiten ja siihen sai osallistua aina joukkueesta yksi henkilö. Se lankesi sitten allekirjoittaneelle ja tämä kisa meni siten, että olin johdossa ekan reiän jälkeen. Toisen reiän loppupuolella "hyydyin" ja vierustoveri kerkesi saada läpi hivenen aikaisemmin mutta toinen sija kumminkin.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?