Friday, March 05, 2010

Tammikuun alun päivät hävinneet luontopäiväkirjasta

Jotain hämminkiä on tapahtunut blogissa. Ollessani lomalla huomasin, että tammikuun alkupuolen päivät 1-13.1.10 puuttuvat. Tässä vaiheessa en osaa sanoa enempää, mutta hävinneet ovat mm. juttu, jossa ovat ensimmäiset riistakamerakuvat naalista, ahmasta ja muista - siis se juttu, josta osa julkaistiin juuri Suomen Luonto -lehdessä. Myös kuva naaraskiirunasta on hävinneiden osastossa. Kuvat ovat tallessa muualla, mutta tiedot olivat vain luontopäiväkirjassa.
-----
Näin siis tuli esiin tietokoneiden huono puoli, hyvien puolien lisäksi. Hetkessä voi hävitä tärkeätäkin tietoa, mitä ei saa takaisin. Kaikki tämä maallinenhan on tuomittu katoamaan, mutta tietokonetieto taitaa olla ensimmäisenä häviämässä. TH
-----
P.S. Näyttää siltä, että myös joulukuun alusta on päiviä häipynyt.

Comments:
Tietokoneissa on myös se hyväkin puoli, että tieto on aina jossain tallessa. Omassa RSS-lukijassani olisi muistissa päivät 1-13.1.10. Tarvittaessa lähetettävissä teille takaisin esim. sähköpostitse?
 
Käytän blogin lukemiseen Google Readeria, joka tallentaa kaikki blogimerkinnät, vaikka itse blogi lakkaisi olemasta.

Otin juuri talteen luontopäiväkirjan merkinnät ajalta 1.-13.1., ja voin tarvittaessa kaivaa esiin myös joulukuulta kadonneet merkinnät, jos osaatte sanoa miltä ajalta. Mihin sähköpostiin voisin lähettää nämä?
 
Kiitos teille! Selvitämme tilannetta. Palaamme asiaan.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?